MITEN VOIT AVUSTAA?

Hallituksen puheenjohtaja, Teollisuusneuvos Kari Kallonen: Mieleinen harrastus on pääoma, joka kantaa läpi elämän. Visuaalisesti suuntautunut nuori voi löytää oman yhteisönsä kuvataidetta, käsityötä, arkkitehtuuria tai mediataiteita tarjoavasta koulusta/oppilaitoksesta? Harrastus tuo mukanaan osaamista, mutta myös ystäviä sekä pitkäkestoisia opettajasuhteita. Nuoruusajan taideharrastuksesta kasvaa parhaimmillaan elämänmittainen matka. Mutta ihan kaikki eivät tähän taloudellisesti pysty. Siksi Me olemme olemassa. Lahjoittamalla pienenkin summan Mikko Hartikaisen rahastoon pystymme tarjoamaan mahdollisuuden myös niille nuorille, joiden ainoa este tälle hienolle elämän matkalle on taloudellinen.

Yksityishenkilöiden ja yritysten tekemät lahjoitukset ovat keskeinen rahaston varojen lähde. Olemme kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta. Koska rahasto ei ole perintö- tai lahjaverovelvollinen, lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä rahaston tarkoituksen edistämiseksi joko heti tai rahastoituina.

Rahastollemme voi myös testamentata omaisuutta tai tehdä esimerkiksi merkkipäivä- tai muistolahjoituksia. Merkittävistä lahjoituksista voidaan toteuttaa lahjoittajan nimeä kantava erityisrahasto.Haluatko yhteistyökumppaniksi toteuttamaan rahaston tehtävää? Rahastomme kehittää aktiivisesti toimintamalleja ja uusia yhteistyömuotoja. Teemme mielellämme yhteistyötä monenlaisten kumppaneiden kanssa. Otamme myös vastaan avauksia ja aloitteita.

Scroll to Top